Velkommen i Boholte Kirke

Beliggende i Boholte Sogn, Køge Provsti, Roskilde Stift

Moderne kirke i det sydlige Køge - indviet i 1981. Kirkerum kan slås sammen til "en stor kirke" til ca. 300 mennesker. De fungerer også som koncertsal med en særdeles god akustik. Altervæggens udsmykning samt alterkors og altersølv er udført af guld- og sølvsmeden Bent Exner.

Glæd dig til kommende arrangementer!

Søndag den 26. september

Den 26. september vil der være en afskedsreception efter gudstjenesten af vores sognepræst Torbjörn Stålander.

Torbjörn Stålander har været vores trofaste præst igennem 14 år.

Så kom og sig farvel til Torbjörn Stålander og ønsk ham god vind fremover.

Alle er velkommen.

Lørdag den 13. november
kl. 14:30

Boholte Sogn har 40-års jubilæum den første søndag i Advent, det vil vi i Menighedsrådet gerne markere, og det glæder os derfor, at kunne byde velkommen til skuespilleren Bodil Jørgensen, der i sit foredrag, ”I selskab med Bodil Jørgensen” vil berette om sit liv, med indslag fra både den private og professionelle sfære, og med beretninger om et par meget dramatiske begivenheder, som hun har oplevet.
Foredraget bliver ledsaget af Bodil Jørgensen som visefortolker, akkompagneret af pianisten Bjarne Sahl.
Arrangementet med Bodil Jørgensen afholdes lørdag den 13. november kl. 14:30.

Se information om billetter til arrangementet her

Kontaktinformationer

Kirkekontoret har åbent

Mandag, tirsdag og fredag fra 9.00 – 13.00

Torsdag fra 12.00 - 15.00

Tlf: 5666 0956 / 2041 2854 Mail: chr@km.dk

Hvis man skal have fat i vores præst skal man kontakte Marlene Evensen på  tlf: 5121 2085 eller mail mae@km.dk

Præsteboligen i Boholte Sogn.

Boholte menighedsråd har per 1. oktober 2021 solgt præsteboligheden Brombærvej 11.

Når der tiltræder en ny Sognepræst vil der være en ny bolig på Boholtevej 147 til rådighed.