Velkommen i Boholte Kirke

Beliggende i Boholte Sogn, Køge Provsti, Roskilde Stift

Moderne kirke i det sydlige Køge - indviet i 1981. Kirkerum kan slås sammen til "en stor kirke" til ca. 300 mennesker. De fungerer også som koncertsal med en særdeles god akustik. Altervæggens udsmykning samt alterkors og altersølv er udført af guld- og sølvsmeden Bent Exner.

Glæd dig til kommende arrangementer

Sangeftermiddag torsdag den 12. august kl. 14.00 – 16.00

Bodil fortæller levende og underholdende om personerne bag den danske sangskat og om sine egne kompositioner og sange.

Bodil Heister er pianist og komponist til bl.a. Julekalenderen Jul på slottet, Opera, teater og film og musik til digte af bl.a. Bellman, Piet Hein, Sophus Claussen og H.C. Andersen.

Se information om billetter til arrangementet

Mandag den 16. august kl. 19.30 Sang-Cafe

Nikolaj Skaaning sidder ved klaveret. Nikolaj har tilrettelagt 1. afdeling med sange fra højskolesangbogen, samt fællessang. I pausen vil der være en sodavand eller øl.

Efter pausen vil Nikolaj lade hatten gå rundt til sangønsker.

Se information om billetter til arrangementet

Kontaktinformationer - Ferie

Kontoret er ferielukket

Kontoret åbner igen mandag den 2. august.

Hvis man har brug for  kirkekontoret skal man kontakte Herfølge Kirke på tlf: 5627 5109

Hvis der er brug for en organist til Køge sygehus Kapel skal man kontakte henry Linder på tlf: 5351 6600. (Han sørger også for sanger).

Hvis man skal have fat i vores præst skal man kontakte Marlene Evensen på tlf: 5121 2085 eller mail mae@km.dk

Hvis man er bedemand og skal have fat i kirken skal man kontakte kirketjener Poul Henning Vive på tlf: 2026 1464 eller Anette Jensen på tlf: 5185 59 34.

Nye retningslinjer for afh. af gudstjeneste

Vi kan nu afholde gudstjenester uden tidsindskrænkning igen, og vi kan synge sammen igen. Der vil dog stadigvæk være retningslinjer vedrørende forsamlingsantal.

Vi må nu være 62 personer samlet i salen. Vore dygtige præster og kirketjenere sørger for at afspritning og stoleplacering følger retningslinjerne.