Velkommen i Boholte Kirke

Beliggende i Boholte Sogn, Køge Provsti, Roskilde Stift

Moderne kirke i det sydlige Køge - indviet i 1981. Kirkerum kan slås sammen til "en stor kirke" til ca. 300 mennesker. De fungerer også som koncertsal med en særdeles god akustik. Altervæggens udsmykning samt alterkors og altersølv er udført af guld- og sølvsmeden Bent Exner.

Kontaktinformationer

Kirkekontoret har åbent

Mandag, tirsdag og fredag fra 9.00 – 13.00

Torsdag fra 12.00 - 15.00

Tlf: 5666 0956 / 2041 2854 Mail: chr@km.dk

Hvis man skal have fat i vores præst skal man kontakte Marlene Evensen på  tlf: 5121 2085 eller mail mae@km.dk

Præsteboligen i Boholte Sogn.

Boholte menighedsråd har per 1. oktober 2021 solgt præsteboligheden Brombærvej 11.

Når der tiltræder en ny Sognepræst vil der være en ny bolig på Boholtevej 147 til rådighed.